Några mobilfoton

Som några av er kanske minns så köpte jag en ny mobil i höstas som har en 3,2-megapixelkamera. Inomhus tar den rätt ok foton om det är bra ljus, men ute kan det bli riktigt fina kort! Här nedan kommer några härliga bilder:

image790
Härom dagen när det var härlig sommarvärme (20 grader varmt!!!) så gick vi ner till gården på ÖF en stund efter att E sovit middag. Bilden är inget mästerverk men ni ser att M är hostig. Hon har varit det sedan i fredags och under början av veckan var det riktigt jobbigt och snorigt dessutom. I förrgår natt vaknade hon och mådde jättedåligt med ont i huvudet och kroppen och ville bara ha mamma stackarn! Nu är det lite bättre men inte helt bra än.
image791
En härlig bild på vår lilla solstråle som här är lycklig över en portion potatismos. :D Kan man göra annat än drukna i dessa härliga ögon?!?
image792
Gillar det här fotot med månen på den klarblå himlen! Det mittersta huset är vårat hus där vi trivs jättebra! Vi älskar vår nya lägenhet!!!

Det var allt för den här gången. Hoppas ni alla får en härlig dag! Här regnar det tillslut efter en lång period av värme och solsken.

Kommentarer
Postat av: Natasha

Skojar du med mig!?!VILKA ÖGON! Och detta leende! Är det verkligen riktigt säkert att jag inte kan få låna dina barn några veckor?Eller iallafall några dagar?Du kan så gärna få ha min 15åring och 10åring i utbyte!*fniss* /Kram "Tasha"

2008-05-01 @ 21:16:44
URL: http://miserywitchen.blogg.se/
Postat av: cattis

Sååå söt!!!! Vilka ögon! =D

2008-05-02 @ 11:48:43
URL: http://kathis.blogg.se/
Postat av: Pederlive

I like your website. Good job.

2009-04-22 @ 10:44:47
URL: http://pederlive.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0