Jippi, jag vann!!!

Var med i en skisstävling hos www.scrapaddicted.se med denna layout och jag vann!!!
Hoppar högt av lycka här hemma! Så snart kommer jag få hem ett paket med pennor som var vinsten. :-D

Jippi, jag vann!!!

Är för övrigt mycket nöjd med denna LO. :-D

Stackars Elias!

Elias började hosta i tisdags em och hostan blev bara värre, på torsdagen började det låta lite när han andades och på fredagen lät det förskräckligt. Så vi åkte till barnakuten på Östra och Elias fick inhalera lite adrenalin. Vi åkte hem och han mådde lite bättre, åt ordentligt och sov riktigt länge. När han vaknade igen hade han börjat låta igen och på kvällen åkte vi in till sjukhuset igen. Han fick inhalera igen och de tog ett RS-prov eftersom vi fått åka in så snart igen.
Såklart hade han fått RS-virus så de valde att lägga in honom på sjukhuset så att han kunde bli frisk igen. Jag var där med honom fram till lördag kväll, då Niklas kom och löste av mig. Han kommer vara kvar till imorgon iallafall då jag ska ringa och kolla läget, och ev byta plats med honom. Elias var mycket bättre igår kväll och har mått ganska bra idag med. Så förhoppningsvis får han komma hem snart, men det kan ju vända igen säger de, så man får inte hoppas för mycket.
Det är så synd om dem när de är så små och sjuka!

Min Grodprins!

Var för ett tag sedan med i en tävling på Forma Hantverk om att designa en stämpel. Och jag blev en av de lyckliga vinnarna!!!

Motivet var min söta lilla grodprins! Och idag damp han ned i lådan monterad och klar så jag har testat att stämpla med min söta stämpel.

Min Grodprins! Visst e han söt!!!

Länk till Forma Hantverk finns bland mina länkar.


RSS 2.0