Skapat lite...

Jag är så glad att jag får vara med i designteamet på http://scraputmaningen.blogg.se/ för det är så skoj att jobba efter utmaningar!

Här är de senaste alstren jag har skapat dit:
Vår blivande filmstjärna?Lek med migJag skulle aldrig...

Titta gärna in dit för att få lite roliga utmaningar!!! Dyker upp nya utmaningar ofta!

Lite blandat...

Usch fy och blä!!! Så har man åkt på en rejäl förkylning igen!!! Känner mig helt igenkorkad i näsa och hals och är helt slö.

Pga detta orkar jag inte skriva så mycket om vad som hände i måndags så jag bara klipper lite från min tråd om detta på Scrappiz:
"Måste bara skriva av mig lite, jag är såååå glaaaad!!! Very HappyVery HappyVery Happy
Fick precis veta att Niklas har blivit morbror igen!!!!
Min svägerska födde ett barn för en timme sedan (BF 10/11) hemma i lägenheten, ambulanspersonalen förlöste och allt gick bra! Det var en unge som ville ut väldans fort minsann! Vi har inte fått veta vad det är för sort än, men de ska ringa när de hämtat sig lite."
Lite senare:
"Nu vet jag! Very Happy
Det blev en FLICKA!!!
Med en massa mörkt hår Very Happy
*längtar efter att få snusa bebis!*"

Som sagt, Katrin och Samuel fick sig en liten prinsessa i måndags, och undan gick det! Men vi har fortfarande inte träffat det lilla underverket för vi har så mycket baciller hemma just nu. :-(

Men vi har fått en fin bild från Dorotea iallafall att titta på. :-D Visst är hon söööt!!! :-D
Lilla prinsessan

Hoppas jag mår lite bättre imorgon, för då ska jag ha en liten pysselträff hos Gunilla i Jönköping och det vill jag ju inte missa!

Omr i såså

Ja, det åt vi till middag härom kvällen. Iallafall enligt Maja. :-D
Fast egentligen var det fisksoppa med räkor...

Maja kom in till mig i köket när jag stod och skalade räkorna. Hon pekade på tallriken där de skalade räkorna låg och utbrast "Omrar!" (= ormar) för det var det hon tyckte de såg ut som. *hihi* Jag kunde inte annat än att skratta lite åt henne. :-)
Fast Maja var inte så förtjust i "omrarna" trots att hon smakade på dem två gånger så var det äckligt båda gångerna...

Maja är lite rolig när det gäller vissa ord, för hon kastar liksom om bokstäverna som i tex "omr". (kommer inte på de andra just nu, men jag får skriva in dem när de dyker upp igen)

Hade värsta flaxen idag med när jag och Maja var på torget för att handla lite, för på leksaksaffären hade de 25% rabatt på allt LEGO!!! Och vi hittade "Hajattack" och polisbilen som Maja önskar sig när hon fyller år, så jag passade på att köpa dem! Betalade ca 200kr för båda istället för ca 280kr! Och som tur var sov Maja när vi kom hem så vi kunde gömma undan dem utan att hon blev helt hysterisk. För hon tjatade en massa om att "öppna lego" efter att jag hadlat dem...

Och snart kommer mormor och moster Anna och hälsar på. :-)

Äntligen!!!

Nu har vi äntligen hittat en ny katt till Maja!!!

Var på nyöppnade Maxi i tisdags och då upptäckte jag till min glädje att de hade lite olika gosedjurskatter på leksaksavdelningen (som Maja förövrigt inte ville gå ifrån sen...). Så Maja fick välja färg på katten, och valde såklart den svartvita, precis som den gamla (och myyyycket slitna) katten. Sedan, för att kolla hur gärna hon ville ha den, så fick hon välja mellan katten och setet med en liten docka med en häst till, som jag först tänkt köpa, och då valde hon katten!!!

När vi kom hem så gömde jag undan den gamla slitna katten i den vita garderoben och hon har fortfarande inte frågat efter den! Jag tror vi har lyckats!!!

40192-56
Maja myser med den nya katten i soffan efter att ha badat.

Elias kan gå!

Ok, jag vet, jag är lite sen med att skriva om det här... men han kan gå nu!!!

För ca två veckor sedan (28/10) så vågade han äntligen släppa (efter lång tids gående efter möbler mm) och gå fritt!!! Och nu går han riktigt bra! Och snabb är han, så det gäller att vara snabb själv också. :-)

40192-55
Här är en bild från premiärkvällen då han inte somnade förrän vid 22-tiden för han ville verkligen inte sova, bara gå gå gå gå gå gå gå gå....
Man ser riktigt hur lycklig han är över att kunna gå själv! :-)

Nu är det officiellt...

... att jag kom med i DesignTeamet hos http://scraputmaningen.blogg.se/ !!!
Det är en blogg där det kommer att finnas en massa utmaningar för alla scrappare som älskar utmaningar!
Där kan man numera läsa min presentation och se mitt första DT-alster :-D

Men jag lägger upp bilden här också:
10 saker jag tycker om

RSS 2.0