Lite sista minuten...

...men ändå en hel timme till godo! :D

Snart slutar månadens bloggparty (men det kommer ett till i augusti har jag för mig) och här kommer ett till alster som jag gjort:

Till utmaningen i ewonnes blogg, där man skulle inspireras av ett DM skivomslag, blev min tolkning så här:

Missa inte!

Just nu finns det härliga löneerbjudanden hos KickisPyssel! Läs mer i bloggen.

Det är så underbart att skapa!

Jag mår så bra av att sitta och pyssla! Det är bland det bästa som finns tycker jag! :D

Här kommer lite måbramedicin från mig:


Det här kortet fick en liten tvååring som älskar bilar ifrån oss. Hjulspåren har jag gjort med legohjul jag lånade ur Lucas legolåda och som jag rullat över en stämpeldyna och sedan över kortet. Jätteenkelt och jätteskoj! :D Stämplar från Majas Vänner målade med distresser, promarkers och mcp-teknik, salig blandning altså :D


Blev jättenöjd med det här kortet! Och det var sååå skoj att göra. :D Har gjort det till bloggpartyutmaningen hos Millan. Det  röd/rosa blommiga pappret längst bak är ett av mina tidiga mönstrade papper och har legat i spillbitsmappen hur länge som helst, men nu passade det perfekt. :) Stämplar från Majaroni färglagda med mcp-teknik.


Det här kortet har jag gjort efter förra veckans fredagsskiss hos Scrapaddicted och det visas i deras blogg nu. Och ännu en snygg fredagsskiss har dykt upp, älskar dem!!! :D


Den här gjorde jag till en av skissutmaningarna hos Scraputmaningen. Det roliga är att Lilla Anna gjorde nästan samma layout typ samtidigt *hihi*


Den här gjorde jag efter en skiss i den svenska scraptidningen, men jag glömde skicka in den i tid... *typiskt*
Apropå tidningen, har ni förresten sett på sid.99? *stolt* Journalingstämplarna är min egna design och finns hos KickisPyssel.


Den här har jag gjort till en tävling hos Scraphuset. Inte så ofta jag gör dubblar, men jag känner mig riktigt nöjd med denna. Tokgillar träden jag gjorde, har klippt stammarna ur cardstock och stämplat löven (från Majas Vänner) med distress ink och sedan dragit ut färgen lite med min Dove Blender. Klicka på bilderna nedan om ni vill se dem lite större. Journalingstämplarna är visst samma som på LOn ovan. :)Den här har jag gjort efter en läcker skiss jag hittade hos Jenny Sandberg som skapar underbara alster och tar underbara foton! *aj löööv* Blommorna kommer från Journalingstämpelsetet som jag designat.


Den här är gjord till Scraputmaningens "Salig blandning" v. 29 där man skulle ha med ram runt fotot, minst en fjäril, akrylfärg och rubons i rubriken. Fjärilarna har jag stämplat med akrylfärg på OH-plast och sedan klippt ut och limmat fast. Journalingstämplarna från min egna design.


Veckans skiss hos Scraputmaningen står jag för och här är min tolkning. Inte görnöjd med den direkt, men man kan ju inte bli nöjd jämt... :) Även här mina egna journalingstämplar.


Den här har jag gjort till bloggpartyutmaningen hos Lena och Ronja.

Har några grejer till på lut som inte kan visas än :D

Har varit lite dålig på att uppdatera...

... speciellt med bilder på barnen.

Så på efterfrågan kommer här lite bilder:

Det är så skönt att Maja och Elias har börjat leka så bra tillsammans, det gör det genast mycket lättare för mamman. :)
Se så söta de kan vara tillsammans:

Mys i Elias säng

Här kommer en bild på allrasötaste Hampus, vårt lilla charmtroll, som nu har hela 8st tänder i sin mun! :D


Den 12 juli gjorde vi kokosbollar till lördagsgodis och både Maja och Elias ville hjälpa till

Maja var jätteduktig på att rulla (de blev dock inte lika runda som mammas... liknade mer något annat än just bollar... *hihi*)

Elias försökte också rulla lite, men fick inte riktigt grepp på hur man gjorde, så han ägnade sig åt att provsmaka bollarna istället... :P

Den 13 juli var vi på Nisses kalas hemma hos mormor och morfar. Det var också den dagen som mormor, morfar, anna och daniel kom hem efter 4 veckor i USA, så det var väldigt skoj att få träffa alla igen!
Vicki gjorde den här fina klöverkransen till Maja


Vi har välsignats med en hel del vackert väder och här passade vi på att gå till lekplatsen med tåget:

Både Maja och Hampus tycker mycket om att gunga, Elias vill hellre springa runt och upptäcka och kan kasta sig på mage och ligga och undersöka, myror bla tycker han mycket om. :D

Den 18-20 juli var det Kungahälla Medeltidsdagar på Bohus fästning. Niklas och Lucas var där hela fredagen och halva lördagen med GHFS. På lördagen hade jag fixat barnvakt till småkillarna och jag och Maja åkte med mormor, morfar och Anna till borgen några timmar. Det var väldigt trevligt! :D


22 juli mötte vi upp med Lucas Alingsåsfamilj på Plikta i Slottskogen och barnen lekte en massa och vi passade på att fota allihopa tillsammans. Vid ett tillfälle hade Elias pinnat iväg utan att vi märkt det och var på väg upp till den låååånga rutchkanan, och han åkte den utan att tveka för första gången, och sedan om och om och om igen! :D


I förrgår var det jättehärligt väder så vi gjorde en spontanutflykt till Triumf Glasscafé och åt deras billiga STORA kulglass :P Efter det promenerade vi ner till älven och det slutade med lite dopp för barnen. :)

Det var en utfllykt som vi gärna gör om fler gånger! Men nästa gång ska vi ta med badkläder... *hihi* :D

Vilken Jane Austen karaktär är du?

Jag är tydligen Elinor Dashwood

"You are Elinor Dashwood of Sense & Sensibility! You are practical, circumspect, and discreet. Though you are tremendously sensible and allow your head to rule, you have a deep, emotional side that few people often see."

I am Elinor Dashwood!

Take the Quiz here!


Vem är du?
Är speciellt nyfiken på vem tex Hanna eller Katrin är! :D

Blir så inspirerad...

... av de nya stämplarna!
De är så roliga att leka med! Se själv:Den här har jag gjort till bloggfestutmaningen hos Mahlin:
Det här kortet är väldigt Nina-inspirerat. :D


Detta kort är gjort till bloggutmaningen i Chalins Pysselblogg:
För lite utförligare information om korten så kan ni ta en titt i KickisPyssel-bloggen.

Gratis skyltar

Hittade i någons blogg en länk till SkyltMax där man kan få gratis skyltar, så jag passade på att beställa två WC-skyltar. Har tänkt göra egna själv men det blir ju aldrig av så nu har jag skaffat det där istället. Ska bli skoj att se hur de blir!

Rensar lite och en award

Har rensat lite bland mina pysselsaker och lagt upp på tradera, mest stämplar just nu och du hittar dem här.
Ska rensa lite mer när jag hinner.

Och så har jag blivit tilldelad en award från två härliga pysseltjejer, Carin och Elin. Tusen tack tjejer!

Edit: I also recieved this award from Alex


Who gets the “Brillante Webblog Award”? Websites and blogs, which by its currency,the issues of choice and for their designs are especially noteworthy.
Here are the Award Rules:
1. The winner can take the logo.
2. Place a link to the person that send you the award.
3. Give the Award to at least 7 other Blogs, which by its currency,the issues of choice and for their designs are especially noteworthy.
4. Put a link to these sites on your Blog.
5. Write a comment on their Blogs that they’ve won an Award.

Nu har jag sett att de flesta av mina favoritbloggar redan har fått utmärkelsen så jag ger en allmän award till alla underbara, inspirerande och trevliga bloggar som finns ute i cyberrymden!

Har skapat lite

Är så inspirerad av de nya stämplarna så jag måste bara skapa lite!
Och så passar jag på att göra några utmaningar i Allt om Scraps bloggparty samtidigt, missade ju allihopa förra omgången...

Först här ett kort som jag gjort efter utmaningen i Elisabeths blogg:

Jag inspirerades av färgerna och blomman. Stämplar från Majaroni Fairytale som jag färglagt med distresser, och vingarna har fått lite Iridescent Medium på sig, men det syns inte så bra i scanningen.

Och en LO till bingoutmaningen hos Marie:

Jag valde raden med knappar, något stämplat, endast ett foto och minst tre mönstrade papper.
Även här stämplar från Majaroni Fairytale (och självaste skaparen på fotot) målade med distresser och två av stämplarna från Journalingsetet.

Den här gjorde jag till Salig Blandning-utmaningen hos Scraputmaningen i onsdags:

Grodan kommer från Majaroni Fairytale och är målad med distresser och har Iridescent Madium på vingarna.

Här kommer en LO jag gjorde för ett tag sedan men som jag glömt lägga upp i bloggen:

Det underbara fotot har min lillebror Daniel tagit.

That´s it for now. Men det kommer säkert mer snart, vill leka så mycket med mina nya stämplar! *hihi*

Lite nytt

Var ju på scrapträff på Orust i lördags och hade supertrevligt! K som var med mig hade minst lika trevligt, så det här gör vi om nästa år igen! :D Och då är ju inte mamma i USA så då kan hon också följa med.

Skapade 2 kort och 2 LOs under dagen och här kommer de:

Här har jag frossat i de nya journalingstämplarna! :D Och visst är fotot på Hampus underbart!!! *sötis*

Biljetten är en av de nya journalingstämplarna och jag har skuggat lite på den med Promarkers. Alfabetet, Tadpole, ska min mamma få ta med hem från andra sidan pölen, här har jag lånat K:s *aj lööv!*

Gräset är från senaste Majas Vänner och texten är från nya Majaroni. Gräste är stämplat med distressdyna och sedan har jag liksom dragit ut färgen med min Dove Blender.

Här har jag lekt lite med de nya Majaronistämplarna, det är prinsessan, slottet, biet och texten. Färglagt med Promarkers och MCP.

Och här är ett till kort med en ny Majaronistämpel som jag gjorde i söndags kväll, gjort till månadsutmanignen hos Kort i Fokus

Texten är magnetpoesi *hihi*

Måste ju bara ta och visa hur de underbara nya seten ser ut, du hittar dem hos KickisPyssel:


Delade ett TJOCKT akvarellblock med SasSa på träffen och har suttit och målat lite av de nya motiven (och även kombinerat med lite av de gamla) med distresser och det är SÅ skoj! :D
Och SasSa är jättetrevlig och en oerhört duktig kortmakare! Fick se endel av hennes tidigare kort live, och jag säger bara WOW! :D

RSS 2.0