Vår egen BoyZone

Har lagt upp en ny LO i Tingturas blogg idag om våra pojkar, här kommer en liten tjuvkik, men om ni vill se hela får ni hoppa över till Tingturabloggen. :) (PS. Där står det även lite om de nya stämplarna!)


Nu kan jag visa lite nytt!

Japp, här kommer några alster från mig:

Den här visades hos Scraputmaningen den här veckan. Veckans blandning var floss/garn/snöre el.dyl, wellpapp och foam (dekorgummi, thickers el.dyl). Blev riktigt nöjd med resultatet. Har testat lite "dry brush" teknik och "dinoskinnet" har jag stämplat med bubbelplaststämplar från Tingtura och akrylfärg.


Det här är mitt bidrag till vecka 1 i PysselPassions Idol-tävling. Får se om jag hinner vara med i alla, men skoj var det iallafall! :D

Jag har sprayat på cardstocken med egentillverkad mist. Den ena är bara svart och den andra är turkostransparant med glitter i. Sedan har jag stämplat "Wavy Dots" från Tingtura med metallic akrylfärg. Aj löööv akrylfärg just nu! :D Bokstäverna har jag färgat in med röd StazOn för de var fel färg. Blommorna är också pimpade med den turkosa misten, de var vita från början. :D


Den här gjorde jag till en skisstävling hos Scrapbookbutiken, men glömde skicka in den... Så den visades hos Scraputmaningen förra veckan istället. Jag har gjort bakgrunden med ProMarkers och stämplar från Tingtura. Älskar cirklarna!


Tror förresten inte att jag har visat dessa som jag gjorde till materialbytet vi hade i Scraputmaningen innan vi gjorde om där:

Alla stämplar kommer från Tingtura.

Tävlingsbidrag till Papp och Scrap

Papp och Scrap har en skisstävling i sin blogg just nu med temat Höst. Har varit inne i ett litet flow så jag har faktiskt scrappat lite olika LOs på sistone. Några måste jag hålla på lite till, men den här får ni se nu.

Här är min tolkning av skissen och temat.

Och en liten close up på de härliga stämplarna från Tingtura Design,Ni har väl inte missat tävlingen vi har i Tingturabloggen där man ska inspireras av en läcker skiss som Mia gjort? Man kan vinna fina priser och det finns även specialerbjudanden i bloggen.

Ett födelsedagskort

Följande kort skickades iväg till min vän Monnah för att fira hennes födelsedag. Nu när jag vet att det kommit fram så tänkte jag lägga upp det i bloggen. :)Alla stämplar kommer från Tingtura och du glömmer väl inte av tävlingarna som finns i bloggen?! :D

Superhjälteperiod

Just nu är Elias inne i en Superhjälteperiod. Favoriten varierar, mest är det batman eller spiderman (eller spindelmannen som han också säger ibland), men ibland är det även mycket transformers, turtles, superman och andra figurer.

Igår när han och Maja höll på att leka lite så blev jag alldeles förundrad när han själv kommit på att han kunde använda en av "kast-fladdermössen", som jag sytt till Lucas en gång i tiden till hans Batman-dräkt, som flygfarkost till sin lilla Batmangubbe (från Cherioos-paketet *hihi*). Så han sprang runt och lät med swooshande ljud samtidigt som Batman flög runt. Så jag följde efter Elias med kameran i högsta hugg för att dokumentera. Här kommer en bildföljetong:


(klicka på bilderna för att få dem större)
Notera även att Batman landar och hälsar på Jokern (som han kallar mamma, fast nästan alla heter mamma enligt Elias) innan han flyger vidare igen på nya äventyr. :)

PS. När elias håller matbön så avslutar han med "Spiderman" istället för "Amen".... det låter ju nästan samma... (eller?) och han använder samma betoning när han uttalar orden i detta sammanhang. :D

Ny måndagsskiss som är en tävling!

Nu finns det en ny måndagsskiss uppe i Tingturabloggen, och den här gången är den också en tävling! Så spring dit och kolla, det finns även några specialerbjudanden och annat skoj där också! :D

Här är min tolkning av skissen:

Alla stämplar hittar du hos Tingtura Design

Ska du till Papperskraft?

Ska du till Papperskraft i Partille idag?
Isåfall ska du passa på att gå till Pappersakademins monter, för där kommer Tingtura Designs stämplar att finnas till försäljning! Passa på idag för de kommer endast att vara med under lördagen.
Ta gärna en titt också i lådan med inspirationskort jag gjort som du också hittar hos Pappersakademin.------

PS. snacka om att vara lite virrig, men idag upptäckte jag att jag för en vecka sedan vunnit en utlottning av lite härligt scrapgodis hos Tipsy Tessie! Det ska bli roligt att få hem det. :P

RSS 2.0