Hobbyhusets deltävling #3

Temat på deltävling #3 var Kärlek och Romantik. Visste inte riktigt vad jag skulle hitta på, men efter lite rotande bland äldre foton så hittade jag det här. Det är ett av mina favoritfoton från vårat bröllop för 8 år sedan i augusti (hjälp vad tiden springer!). Så här blev min tolkning av utmaningen.Jag har använt Swirl Lång 3 och Prickig Cirkel från Tingtura på layouten. Det prickiga pappret är ett underbart sammetspapper som jag är jätteglad att jag köpte 2st av på mässan! :D Blomman har också fått sig en liten mist-dush så den glimmar fint i verkligheten.

Hobbyhusets Extra tävling #2

Här kommer mitt kort på temat MOR.Om ni är sugna på Blomma i Linjer och Ella (Flicka kramar hjärta) så ta en titt i Tingturabloggen imorgon... ;-)

Hobbyhusets deltävling #2

Efter att ha hamnat i topp förra veckan *WEHOO!* så måste jag ju bara fortsätta vara med på tävlingarna *hihi*
Och så är ju Cia på Hobbyhuset en sån mysig person och dessutom återförsäljare åt Tingtura så titta in dit en sväng!

Deltävling #2 hade temat Glitter & Glamour och så här blev mitt bidrag.Det blev lite mer Glamour än Glitter, men jag fick med både och tycker jag. :D Och som vanligt är alla stämplar från Tingtura. Prinsessan är färglagd med ProMarkers och har fått lite glitterlim på sin klänning och ett guldhjärta av perfect pearls. De häftiga annorlunda papprena hittade jag i en packe på Bokia nere på torget. Jättekul bunt var det. :)

Kortet tillverkades på Nödingeträffen som jag och N var på igår med hela butiken. Jätteskoj men jag lyckades bli jätteförkyld lagom till träffen så vi orkade inte stanna ända till 22. Och idag har jag mått ännu värre... *suck* Imorgon visas ett till alster som jag skapade på träffen i Tingturabloggen. :)

Härlig påsk!

Påsken hos oss firas med våra familjer.

Traditionen på långfredagen är att vi åker ut till Äskhults By och grillar med min mans familj och släkt. Jätteroligt och härligt att vara ute i naturen en hel dag! Tyvärr hade vi glömt kameran hemma så jag har inga bilder att visa. Men skoj hade vi iallfall! Det blev firande av en av kusinerna också då han fyllde år på påskafton.

Påskafton firade vi hemma hos mina föräldrar och alla mina syskon var där, även min bror med familj som flyttade till Karlstad i början av året. Jätteroligt att träffa alla igen! Och Maja sov borta själv för första gången, vi släppte av henne efter grillningen på fredagen och så sov hon hos mormor och morfar natten till lördagen. Hon tyckte det var så kul att hon gärna ville stanna ännu längre. :D

Vi åkte dit på förmiddagen och så åt vi en underbart god påsklunch, hade äggjakt för barnen och en massa umgåsande. :D

Här är lite foton som min lillebror tog:

En härlig helg helt enkelt!

Fram tills igår kväll iaf. Då började Niklas må dåligt och idag har han haft feber hela dagen, hosta och ont i bröstet. Stackaren! Själv har jag inte heller mått toppen, men det blir jag som får hålla ställningarna här hemma så gott det går när maken ligger däckad i sängen hela dagen. Maja har också varit lite hes och hostig. Måtte vi alla vara pigga och krya snart igen!

En skisstolkning

Här kommer ännu ett tävlingsbidrag jag knåpat ihop. :)
Den här gången är det till Scrapperiets skisstävling.

Såhär blev min tolkning av deras skiss.Jag har enbart använt cardstock, stämplar och stämpeldyna till den här layouten. Och så penna att skriva text med och foto då. :) Alla stämplar är såklart från Tingtura, och för er som är sugna på de nya swirlsen så har jag fyllt på med fler i webshopen idag så skynda skynda innan de tar slut igen!

Ålskar det här fotot på Majas öga! Hon har så vackra ögon och min lillebror Daniel har verkligen fångat det underbart på fotot! Han är bäst! :D

Tävlingsalster igen

Hittade en tävling hos hobbyhuset som jag bara var tvungen att göra något till! Det var på temat Rock/pop och jag visste direkt att jag skulle göra ett rockigt kort med Anna-stämpeln. :D

Så här blev resultatet:


Motivet är målat med ProMarkers och hon och journalingrutan (som är stämplad på plast) kommer från Tingtura. Texten från kortet har jag för mig att jag norpat från Ninas blogg... men är inte helt hundra...

Nu ska jag gå och titta till Quichen i ugnen... :P

Äntligen! CyberCrop hos Tingtura!!!Tingtura's 11: Cyber Crop 21 - 31 maj Cyber Crop i Tingtura Designs forum.

TingturaKlubben känner redan till forumet och har hängt där ett tag, men nu slår vi upp portarna och alla är hjärtligt välkomna dit.

http://www.tingtura.se/forum/

Till CC:n släpper Tingtura Design helt nya stämplar i två CC-paket. Ett paket med stämplar designade för kortskaparen och ett paket med stämplar riktade mer till scrapparen. Självklart kan alla stämplar användas till både kort och scrapp! Två av utmaningarna är för alla som köpt CC-paket och pris är att bli gästdesigner i en månad! CC-paketet finns att köpa i vår webbshop inom kort.

http://www.tingtura.se/

CC:n är elva dagar lång och vi kommer ha elva utmaningar. Alla utmaningar släpps första dagen av CC:n i vårt forum. Det kommer att finnas ett samlingsdokument med alla utmaningar färdigt att skriva ut. Några av utmaningarna kräver att man använder stämplar ifrån Tingtura Design, så passa på att köpa det prisvärda CC-paketet eller köp något annat i vårt breda stämpelutbud.

Vill du gå med i TingturaKlubben så mejla [email protected] så får även du nyheter, erbjudanden och inspiration per mejl.

Missa inte detta! :D

vänligen, Niklas, Kicki och Designteamet på Tingtura Design

Cyllans blogg firar 1 år!

Cyllan gör jättehärliga grejer med Tingturas Majas Vänner bland annat. Hon hittar på så finurliga små detaljer på dem!

Nu firar Cyllans blogg 1 år och hon har en rolig skisstävling som jag bara var tvungen att vara med i! :D

Här är mitt bidrag.


Stämplarna är från Tingtura och motivet är målat med distresser.

Maja hälsar och tackar!

Måste bara säga att Maja blev jätteglad för alla fina kommentarer om hennes nya glasögon!

Joggemia undrade hur långhåriga pojkarna var egentligen med tanke på hur mycket hår som blev i högen. Det beror lite vad man jämför med *hihi* men jag tyckte de var långhåriga för när jag klipper dem blir det bara så här mycket kvar. :D


(visst är han söt min lilla guldklimp! 1,5 år gammal i måndags)

Jag kör med klippmaskinen på läge 5. Ojämnt som sjutton blir det ändå för pojkarna har fasligt svårt att sitta still med huvudet när man klipper dem...

Kortskissen 1år!

Jag brukar alltid kolla på alla snygga tolkningar som gänget hos Kortskissen gör varje vecka. De brukar vara väldigt snygga och inspirerande! Jag är dock väldigt dålig på att skapa själv efter skisserna men nu när de har ettårsjubileum så slog jag slag i saken! :D

Här kommer min tolkning av skissen:

Det snygga med de clearembossade swirlsen och distressfärgen är inspirerat av SasSa som är en av mina stora idoler! Hon är såååå duktig och kreativ! Har du inte tittat in i hennes blogg så gör det! :D
Även här är alla stämplar från Tingtura såklart. :D

StampARTic skissen

Tyckte att senaste skissen hos StampARTic var så läcker så jag är glad att jag fick lite tid att göra ett kort till den!

Här är resultatet:

Stämplarna är såklart från Tingtura och motivet är färglagt med distresser.

RSS 2.0