Det här vill jag ha!!!

Copics står högt upp på min önskelista just nu så den här utlottningen kunde jag bara inte missa!


Glasögon och klippning

När maja var på sin 4-årskontroll och rutinkollade ögonen så såg hon inte nedersta raden som de kollade. Vid senare kontroller så var det likadant. Hon har även länge klagat på att hennes ögon är "suddiga" som hon säger själv. Efter 5-årskontrollen i vintras så skickades remiss till ögonläkare och för ett par veckor sedan var det äntligen dags. Det visade sig att hon har ganska kraftigt synfel (översynt och brytningsfel har jag för mig det var) och hon måste ha glasögon på sig hela tiden. Så det blev iväg till optikern och prova ut glasögon.

Efter det har Maja frågat nästan varje dag om hennes glasögon är färdiga snart. I slutet av denna veckan så kom det efterlängtade SMSet att glasögonen var färdiga så jag och M gick till optikern och hämtade ut dem. Usch vad det är dyrt med glasögon! Men snygga är de iallfall och hon tycker jättemycket om dem och vill gärna ha dem på sig. Hon har valt bågarna själv och så här såg hon ut strax efter att vi hämtat dem.


(det är väldigt svårt att få normala miner på Maja när man ska ta kort....)

Idag blev det äntligen av att jag klippte pojkarna, de började bli riktigt långhåriga! Så här stor blev högen efter att ha klippt mina små (motsträviga) guldklimpar:

Det översta ljusa är Elias hår och det under som är lite mörkare är Hampus hår.

Förlåt!

Förlåt att jag varit så dålig på att uppdatera! Men det har minst sagt varit lite för mycket på sistone...

En rolig sak som varit sedan sist är Stämpel och Scrapmässan i början av mars. Det var andra gången vi var med och vi hade jätteroligt!

Här är Katrin, Niklas och jag i vår fina monter. :)

Nu har jag äntligen lite tid och ork att uppdatera bloggen lite med nya alster jag har gjort.

Först vill jag hojta lite för att jag är så glad att jag vann andrapris med min Lustgas-LO! Yehoo! Och igår kom min vinst! Hade fått ett presentkort att shoppa för så jag köpte bla några olika Tim Holtz masker. Jätteskoj att leka med, gjorde mitt första försök igår. :)


(och JA, jag vet att y:et inte är helt rätt... upptäckte det för sent så det får va... man ska inte pyssla när man egentligen är för trött...) Stämplarna jag använt på är från setet Urban Texture Dots som är veckans vara hos Tingtura just nu!

Här kommer ett par kort där jag också använt veckans vara.
Och här är lite mer som jag har skapat, det mesta har visats i Tingturabloggen.


Alla stämplar är såklart från Tingtura :)

Glöm inte att skicka in bidrag till månadens tävling! Priset är lite speciellt den här gången!

Lite godis och en award

Hittade en riktigt härlig blogcandy hos Heffaklumpen som jag gärna skulle vilja vinna. :)


Mumsigt va! :D

Och så har jag fått en underbar award av Lillnettan, lilla godingen! Hennes motivering var: "för att hon visar att man kan göra roliga, kreativa och unika kort utan massa mönsterpapper". Jag blev jätteglad! :D


Tycker bilden är jätteläcker! Din blogg är också Fabulous vännen! :D

Jag är glad idag!

Japp! Jag är glad idag, trots min eländiga förkylning som hållit mig hemma från jobbet. Igår var jag helt matt och sov bort delar av dagen, idag är det lite bättre, men inte bra än. Bara jag blir frisk innan helgen, för då är det MÄSSA!!!

Så till mitt glädjeämne, JAG VANN!!! :D
Trots alla andra underbara bidrag som kommit in till DrNinas skisstävling så blev det jag som vann! Well well det var ju lite tur också, men jag var iallafall en av hennes favoriter. :P Vartenda snällt ord som Nina säger om mig värmer mitt hjärta. För att citera Buddy i Incredibles "Jag är ditt största fan!". :D

Bjuder också på ett par kort jag gjort inspirerat av skissen som hör till månadens tävling hos Tingtura. Missa inte den! :D
På korten har jag bla använt några av de nya stämplarna som släpps på mässan till helgen.
Kan bara säga att de nya swirlsen är LÖÖÖÖÖVLY!!! :D

RSS 2.0