Har virkat lite idag

För ett tag sedan så köpte jag boken "Virka läskigt söta figurer" hos Bokus och det har blivit några stycken figurer ur boken.

Den första är en kontorszombie och den skall flytta in på Niklas skrivbord på hans jobb.Håret har jag virkat i ett grönt lurvigt garn och jag tycker att det blev jättebra! :) Den har varit färdig ett tag och har bara väntat på att få på ögon och slips.

Sedan är det en Amazon som Maja har beställt. Hon ville också att den skulle ha rött hår istället för brunt som i boken.Det långa håret har hon bundet i en hästsvans där bak. :) Ögonen är bara ditlimmade och lostnade såklart när Maja började leka med den så Amazonen måste gå till ögondoktorn och få nya...

Jag har också virkat en skelett-brudgum med höghatt till Elias men jag hittade inte den när jag skulle fota...

Glömde ju bort i mitt förra virkinlägg att säga att tex rymgubbarna, sköldpaddan och tårtan kommer ifrån Mia Bengtssons bok "Virka Amigurumi" vilket är en jättebra virkbok som jag varmt rekommenderar! :)Till apan har jag köpt mönster hos Made by you som också har en massa roliga virkmönster. Rymdhästen är en gammal favorit hos mig. :)

Just nu håller jag faktiskt på med ett projekt till mig själv och efter eget huvud! Jag håller på att virka vristvärmare som jag hoppas ska hjälpa lite mot värken jag har i mina handleder och händer. Håller på att skriva ner mönstret allt eftersom jag gör, kanske tar och lägger upp det här sedan när jag är klar. :)Om de blir bra får jag nog ta och skaffa något mer neutralt garn också att virka ett till par i, nu fick jag ta det jag hittade hemma. *hihi*

Rösta på min knäppa saga!


RSS 2.0