Grattis Harry 60 år!

Idag fyller min svärfar 60 år och vi ska ut i skogen och grilla som vi alltid brukar göra när han fyller år. Som en liten hyllning till honom har jag skapat en ny Majas Vänner stämpel som föreställer honom (som för övrigt går att förbeställa just nu hos Tingtura). :)

Här får ni ett smakprov på kortet som ni kan se i sin helhet i Tingturabloggen idag!Grattis Harry! :D

Jag älskar att virka! :D

Men hjälp vad dålig jag är på att blogga här! Stackars er som brukar titta in och aldrig får se något nytt!

Har inte orkat papperspyssla så mycket så allt jag gjort har hamnat i Tingturabloggen. Här är en direktlänk till alla mina inlägg där om ni vill springa och kika. :)

Min kära svägerska Katrin började för ett tag sedan att intressera sig för virkning och fick då upp mitt intresse för det igen. Det är så skoj! Och det är perfekt pyssel när man inte orkar så mycket mer än att vila i soffan. Enda nackdelen är att jag sedan jag blev sjuk lätt får ont i händerna när jag använder dem för mycket, men nu har jag skaffat ergonomiska virknålar iallafall så det hjälper endel. :)

Här kommer lite bilder på saker som jag virkat de senaste månaderna.


Det här är Martin och Anna. En bor i England och en i Kungsbacka, men snart kommer de älskade tu att få återförenas igen! :)


Det här är Bolt och Majas sköldpadda som fikar lite. :)
Bolt är inget mästerverk direkt, men Elias älskar honom! Han är inte lika vit längre dock... :P


Hampus och Maja som fikar lite. Jätterolig lek tycker de båda. :)


Här är Majas sköldpadda i lite mer närbild. Virkad i bomullsgarnet Paris.


En apa som jag gjorde till min yngsta lilla brorson när han skulle få sitt namn.


Min senaste lilla favorit att virka: Cthulhu! Mönstret hittade jag i den här bloggen. Den till vänster är den första jag gjorde, den andra står på Niklas skrivbord på jobbet (glömde fota den) och den till höger är den senaste jag gjort och den skall ges bort i present. Den har vissa modifikationer från originalmönstret och inga armar. Behöver öva mer på att göra längre tentakler tror jag... fast det blev lite bättre på den Niklas har som jag gjorde i ett akrylgarn som är tunnare än bommulsgarnet ovan.

Här är "babyn" ensam.

Har nog gjort några till grejer som jag inte fotat än tror jag... justja, har bla gjort fyra små dinosaurier till Lucas som jag får ta och fota! :)

That´s it for now!

RSS 2.0