Min lillebror är så duktig!

Jag är så stolt över min yngsta bror som tar så underbara foton!!! Han har tagit en massa superfina kort på barnen bla som jag är jättetacksam över!

Här finns ett litet galleri han har på nätet. Titta och njut! :-D

Om ni vill se hur duktig min lillasyster är på att rita så kan ni titta här! Hon fick en ritplatta till datorn av oss m.fl. när hon fyllde 15 och den har hon använt flitigt. :-D

Maja + superhjältar = sant

Igår när vi var på torget så var vi in en sväng på leksaksaffären. Där såg Maja att de hade Marvel Gogo´s (som Lucas har) och ville gärna ha ett paket, så jag köpte en påse till henne.

image165

När vi sedan var inne på Lindex så sprang Maja omkring med Flamman och ropade "Flame on!" vilket visar att hon varit ganska uppmärksam när Lucas har lekt sina superhjältelekar. :-)
Jag blev jätteförvånad (och lite stolt :-) att hon dels visste att gubben var Flamman och att hon dessutom visste att han ropar "Flame on!".

image166

Maja älskar superhjältar! Hon älskar sin "Spannemän"-pyjamas som hon fick av farmor i julklapp och vill gärna gå med den på halva dagarna, och när hon har den på är hon "Spanne-Maja" (Spider-Maja).
Hon gillar också Batman och Robin och häromdagen så sa hon "Jag älskar Robin!". :-)
Hon tycker också mycket om att leka med Lucas "Beast Boy" från Teen Titans, och även att spela Teen Titans och Ben Ten på datorn.
Hon gillar också att titta på Spiderman och X-men ("och Beast", som hon säger) på TVn.

Jag är så glad!!!

I förra veckan fick jag veta att min storebror har förlovat sig!!! :-D
Och han har gjort ringarna själv i titan, visst är de snygga!
image164
Det härliga fotot har hans fästmö tagit :-)

Jag vill berätta en liten hemlis...

...nämligen den här:

image163

Man ser kanske inte texten så bra men den berättar iallafall att vi väntar ett till barn! :-D
Det är beräknat till ungefär 19/9.

Själva layouten är gjord efter en av Elsies skisser och den var jätteskoj att göra. :-D

Gäst DT för Papp och Scrapp!

Jag har fått äran an skapa några Gästdesigner-kort till butiken Papp och Scrapp och här kommer de två första som jag har gjort:

image161
Stämpeln är från Magnolia, annars är allt material från P&S.

image162
Den här stämpeln är från InkyWings och så har jag använt läskeburkskapsyler (eller vad det heter) som bandhållare, annars är materialet från P&S.
Kortet är gjort efter en Layout-skiss hos Swescrap-bloggen. :-)

några nya till

Här kommer två till:

image159
Ett kort jag gjorde till min brorson Isac som fick sitt namn igår. Älskar mina nya Tilda-stämplar! :-D

image160
Veckans ScrapJack hos Scraputmaningen! Vi har jackat en LO av augusti_73
Hade jätteskoj när jag gjorde denna :-D
Och för att ni inte ska tro att jag är helt egotrippad så ska jag bara berätta att i texten så står det att det här är min mans favoritfoto av mig och han säger att jag är så snygg på det här fotot, så därav titeln. :-D
Den är också en gäst-DT-LO till InkyWings.

Hoppas ni gillar det ni ser!
Kram Kicki

Några kort till

Här kommer några kort till som jag gjort, några är fotade för de blev inte bra i scanningen för de var lite för tjocka på vissa ställen.

image157
Det här är gjort av grejer som jag fått av CamillaB i Muhrens byte. Det var jätteskoj att arbeta med grejer som man inte valt själv, och det känns som om resultatet blev lite annorlunda än jag brukar göra.

image154
Här kommer ett riktigt färgglatt påskkort där jag använt några stämplar som jag köpte från Magnolia på mässan. Passade på att färglägga lite motiv under Melodifestivalen, smidigt när man vill göra kort lite snabbare. :-P

image158
Den här stämpeln är sååå söt tycker jag! Vet inte vart den kommer ifrån, köpte den på tradera, men den passar utmärkt till påskkorten :-) Lite långsam att färglägga dock, tog nästan halva melodifestivalen... *lol*

image156
Det här kortet gjorde jag för ett tag sedan, men det har blivit liggandes och inte scannat förrns nu. Motivet är Penny Black och jag har fått det av snälla Zara i höstas. Blommorna är transparenta och så har jag haft glitterlim och 3D-lack på dem och även på hjärtat.

Lite som jag skapat på sistone

Här kommer lite mer alster som jag gjort, var ett tag sen jag laddade upp några bilder här.

image143
Den här är till Scraputmaningen och är en ScrapJack av en LO av Ethel.

image144
Det här är en Gäst-DT layout till InkyWings.

image145
Även den vänstra sidan här ovan är till InkyWings.

image146
Den här är också en ScrapJack (av Mikaela) till Scraputmaningen.

image148
Det här kortet gjorde jag till min storebrors flickvän som fyllde år i måndags.

image149
Beställningskort till min mamma.

image150
Den här gjorde jag på scrapträffen härom helgen, men jag var inte riktigt nöjd, så jag har piffat till det lite. :-)

image152
Den här gjorde jag mestadels av grejer som jag fått av Evelina på Scraputmaningen i vårt byte av grejer. Superskoj att skapa av material som man inte valt själv!


image151
Det här gjorde jag av grejer som var kvar från bytet ovan.

Hoppas ni hittar nåt att inspireras av!
Lämna gärna en kommentar! :-)

Kram Kicki

Tussan, du har gjort min dag!!!

Gissa om jag blev glad när posten kom med den här idag:

image142

Det är en mumsig chokladkaka med att helt underbart omslag av Tussan som är sååå duktig!!!
Det var tack för att jag skickat henne lite Walnut Ink (som hon färglagt med här ovan). Jag blev väldigt glatt överraskad av den underbara gesten!!! :-D
Tack igen Jessica!!!

2a försöket hos tandläkaren för Maja idag...

... och det gick!!! Lite motvilligt dock, hon började gråta så snart vi kom in i rummet (lite traumatiskt från förra gången kanske...) men den här gången gapade hon iallafall efter mycket övertalning så att de kunde titta på tänderna lite. Och efteråt fick hon välja ur lådan, men istället för att ta en sån fin ring som Lovis hade fått så valde Maja en giraff istället :-D Hon såg väldigt stolt ut efteråt att hon hade klarat det!

Premiärdag för Elias

Idag har det varit flera premiärer för Elias!

Det var så underbart väder idag så vi gick ut på eftermiddagen för att leka lite med kusinerna. Och man kan ju inte gå med mockasiner i sandlådan så jag satte på Elias Majas gamla gympadojor och han såg riktigt stolt ut och försökte inte ta av dem direkt som han gjort tidigare.
När jag öppnade ytterdörren kutade han ut i trapphuset och sprang runt samtidigt som han tittade på sina skor. :-) När vi kom ut genom ytterdörren så kutade han iväg åt fel håll så jag fick springa efter och fånga upp honom, så jag ställde honom på ståbrädan *också premiär* och han fick åka där ner till lekplatsen.
På lekplatsen gungade han med förtjusta skratt. Sedan blev det nästa premiär, *sandlådan* där han smakade på sand för första gången... och det var så trevligt så han försökte stoppa in mer i munnen, men det ville inte mamma. :-P

Så det har varit en händelserik dag för Elias :-)

Första gästDTalstret för InkyWings

Hade en supermysig pysselkväll med Katrin och Dorro här igår (efter en hemsk dag med huvudvärk och jobbiga barn) och lyckades slå två flugor i en smäll. ;-)
Jag tillverkade endast en sida under kvällen men det blev både en lift till Papirgleders scrapliftcup samt ett DTalster till InkyWings som jag måste säga att jag blev väldans nöjd över!

Här är den, den är en lift av en LO av Lene Solhaug:
image141

Om ni vill veta lite om vad jag har använt (samt se min fina presentation) så kan ni kolla i InkyWings blogg
Lämna gärna en kommentar här om vad ni tycker om den! :-)

Cybercrop och scrapflow

Det var cybercrop i helgen hos Scrappiz och jag trodde inte jag skulle få så mycket gjort då jag var borta på lördagen och sen kom migränen, men den började släppa på eftermiddagen igår och sen fick jag en hel del gjort faktiskt! Är riktigt imponerad av mig själv! Känns som jag är inne i ett flow nu. :-)

Här kan ni se vad jag skapat:

Till en utmaning att göra ett babykort, fast nu inser jag att jag visst glömt en av kriterierna: band med knyten rosett... *pinsamt* nåväl, är rätt nöjd med kortet ändå. :-)
image135
Till en utmaning där dekorationerna enbart fick bestå av stämplar. Den var jätteskoj att göra! Det härliga fotot har min yngsta bror tagit.
image136

Till en skissutmaning. Den gick lite för fort, men blev ganska nöjd iallafall.
image137

Till utmaningen att göra en dörrskylt. Nu fick jag äntligen färdigt Majas skylt! Hon har valt färger och dekorationer själv. Får ta ett bättre foto, det var lite mörkt igårkväll...
image138

Till en annan skissutmaning. Enkel och snabb och snygg :-)
image139

Och här kommer den jag gjorde på träffen i lördags efter Karins härliga skiss, är mycket nöjd med den:
image140

Jag har blivit utmanad! - Egendomliga egenskaper

Jag har blivit tagen av Valkyria!

REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir ?tagna? ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit ?tagna? och att de ska läsa ens egen blogg för mer information. Då kör vi!

1. Jag har lite överrörliga knäleder - eller "kycklingben" som min man så fint kallar det. :-)

2. Jag är en ganska opedantisk person egentligen, men vissa saker "måste" vara på vissa sätt, tex hur jag ställer in disken i diskmaskinen/diskstället, så jag gör det helst själv så det blir "rätt". (detta gäller dock endast hemma hos mig, hos andra har jag inget överdrivet behov av att göra disken själv ;-)

3. Jag har värsta teflonminnet, kan komma in i ett rum och helt ha glömt varför jag gick in dit och vad jag skulle göra, fast jag tänkte det för typ 5 sekunder sedan... Har även svårt att komma ihåg namn på människor.

4. De flesta tror att jag är en väldigt snäll person, men när jag var mindre så bossade jag väldigt mycket över min lillebror T som var allför snäll för att säga emot. Jag fick honom att göra det mesta jag bad om...

5. Jag har ärvt min pappas sneda näsa som han i sin tur ärvt från sin mamma. Det innebär att ena näsborren är lite mindre än den andra och den blir oftast mest täppt när jag är förkyld.

6. Jag älskar medeltiden och att sy och ha på mig medeltidskläder, hade jag mer tid och inte så många andra hobbies så skulle jag ägna mer tid åt detta.

Jag utmanar:
Hallonflicka
Erica
Morfen
Emilia
Marie
Silwerstar

Träff-bakis och en spännande nyhet!

Igår var jag på Svenska Stämpel och Scrapträffen i samband med mässan med nästan samma namn! Superskoj hade jag och det var så trevligt att få umgås med Erica hela dan! Träffade en massa bekanta och vänner och hade jättetrevligt. Skapade en och en halv LO samt ett enkelt kort (ev kommer jag piffa till det lite...) och lånade lite roliga dies och tjötade en massa :-D Lite nya stämplar och papper blev det också. Ska ta och scanna in LOn, som jag blev jättenöjd med, så snart jag orkar.

Men... idag (eller snarare igårkväll) kom baksidan av all spänning och förväntning som hade byggts upp inför träffen... migränen slog till... (som vanligt...) :-(  så idag har jag en sprängande huvudvärk och sitter här med öronproppar för att stänga ut alla ovälkomna ljud. Tur att Niklas, Maja och Lucas är i kyrkan och Elias sover, så att det är lite lugn och ro här hemma. :-)

Och så vill jag berätta om en jätterolig grej som jag fick veta igår när jag kom hem och kollade min mejl! :-D
För alla nyfikna så kan ni titta hos InkyWings under "Senaste nytt" ;-)
Fatta vad spännande!!! :-D

Snart är det lördag!!! :-D

Och då är det mässa och träff på Arken som Magnolia håller i. Det ska bli såååå skoj!!! :-D
Jag ska åka dit med Erica som är en av mina DT-tjejer och vi ska scrappa så det står härliga till! ;-)

Men... kom ju på häromdan att jag bara MÅSTE ha en sån där verktygsväska som jag suktat efter länge och aldrig fick i födelsedagspresent/julklapp... så i förmiddags ringde jag till Clas Ohlson för att kolla att de hade den inne (förra gången var de ju helt slut!) och de hade endast två kvar! Så jag packade ihop mig och barnen och vi tog spårvagnen in till stan (till Majas stora glädje, hon älskar att åka spårvagn) och när vi kommer till CO så står det EN ensam lite väska på hyllan och bara ropar på mig att jag ska ta med den hem! Så det gjorde jag :-D
Så nu är jag en mycket lycklig ägare till en sådan här fin verktygsväska (och det för ENDAST 149kr):
CO-väska

Nu gäller det bara att provpacka och optimera utrymmena innan lördagen :-D
Fast tro inte att detta är enda väskan jag har med mig.... *lol*

RSS 2.0