Superhjälteperiod

Just nu är Elias inne i en Superhjälteperiod. Favoriten varierar, mest är det batman eller spiderman (eller spindelmannen som han också säger ibland), men ibland är det även mycket transformers, turtles, superman och andra figurer.

Igår när han och Maja höll på att leka lite så blev jag alldeles förundrad när han själv kommit på att han kunde använda en av "kast-fladdermössen", som jag sytt till Lucas en gång i tiden till hans Batman-dräkt, som flygfarkost till sin lilla Batmangubbe (från Cherioos-paketet *hihi*). Så han sprang runt och lät med swooshande ljud samtidigt som Batman flög runt. Så jag följde efter Elias med kameran i högsta hugg för att dokumentera. Här kommer en bildföljetong:


(klicka på bilderna för att få dem större)
Notera även att Batman landar och hälsar på Jokern (som han kallar mamma, fast nästan alla heter mamma enligt Elias) innan han flyger vidare igen på nya äventyr. :)

PS. När elias håller matbön så avslutar han med "Spiderman" istället för "Amen".... det låter ju nästan samma... (eller?) och han använder samma betoning när han uttalar orden i detta sammanhang. :D

Kommentarer
Postat av: Mia

Härliga foton! Och så sött att han säger spiderman istället för amen! Det märks att han är inne i en hjälteperiod! =)Kram!

2008-10-08 @ 22:01:29
URL: http://joggemia.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0