Äntligen! CyberCrop hos Tingtura!!!Tingtura's 11: Cyber Crop 21 - 31 maj Cyber Crop i Tingtura Designs forum.

TingturaKlubben känner redan till forumet och har hängt där ett tag, men nu slår vi upp portarna och alla är hjärtligt välkomna dit.

http://www.tingtura.se/forum/

Till CC:n släpper Tingtura Design helt nya stämplar i två CC-paket. Ett paket med stämplar designade för kortskaparen och ett paket med stämplar riktade mer till scrapparen. Självklart kan alla stämplar användas till både kort och scrapp! Två av utmaningarna är för alla som köpt CC-paket och pris är att bli gästdesigner i en månad! CC-paketet finns att köpa i vår webbshop inom kort.

http://www.tingtura.se/

CC:n är elva dagar lång och vi kommer ha elva utmaningar. Alla utmaningar släpps första dagen av CC:n i vårt forum. Det kommer att finnas ett samlingsdokument med alla utmaningar färdigt att skriva ut. Några av utmaningarna kräver att man använder stämplar ifrån Tingtura Design, så passa på att köpa det prisvärda CC-paketet eller köp något annat i vårt breda stämpelutbud.

Vill du gå med i TingturaKlubben så mejla klubben@tingtura.se så får även du nyheter, erbjudanden och inspiration per mejl.

Missa inte detta! :D

vänligen, Niklas, Kicki och Designteamet på Tingtura Design

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0