BVC-rapport för Elias 26/1

3 3/4 månad
6720g tung
62cm lång
41cm runt huvudet

Han växer som ogräs! :-D Och nu har han nästan vuxit ur de mesta av sina 62-kläder och börjat med storlek 68.

Att träffa andra mammor

Idag på förmiddagen träffades vi ett gäng mammor och barn i kyrkan och hade lite "öppna förskolan" tillsammans. Det var superskoj och Maja hade hur skoj som helst och ville inte gå hem sen. Nu ska vi fortsätta att träffas en gång i veckan och låta barnen träffas, ha sångstund med dem och ha lite hemaftonspyssel till mammorna. Det kommer bli så skoj! Och sen när det börjar bli varmare ute ska vi träffas i tex Slottskogen istället.

Det är så bra att Katrin har tagit tag och ordnat detta, jag är så dålig på att komma ut och träffa andra. Imorrn ska vi iallafall gå till ÖF på Trädet efter att vi varit på BVC med Elias (så då kommer en ny BVC-rapport :-D ).

Nu börjar jag känna mig lite normal...

Vaknade imorse av att jag frös som en gnu, satte på mig mer kläder och fick niklas täcke när han gick upp, men det hjälpte inte... men jag somnade om iallafall. strax efter nio kommer maja och väcker mig, då har jag ont i hela kroppen och huvet känns som det ska sprängas + att jag har feber, och upptäcker att vi inte har några värktabletter hemma!!!

som tur är bor två av niklas sytrar bara ett par minuter bort så jag msn:ar dem och ber om hjälp att få lite grejer köpta på apoteket, för jag orkar inte själv dra dit med två ungar (trots att det bara ligger 5min bort...). Niklas storasyster erbjuder sig att gå och handla åt mig, hon skulle ändå iväg och handla mat.

så efter en tid av vånda och ont (plus en stund av skrikande Maja) så får jag mina efterlängtade värktabletter! Och nu äntligen börjar det kännas lite bättre, trots att jag fortfarande har väldigt ont i huvudet.

USch, jag avskyr att vara sjuk, och jag som skulle på tjejkväll ikväll... *gråter lite* Och inte orkar jag scrappa nåt heller... det är precis att jag orkar sätta mig vid datorn lite medan jag äter macka... *gråter lite*

Idag börjar det vanliga livet igen...

Med blandade känslor är alla helger, födelsedagar och bröllop över. Tråkigt, för det är ju skoj när det händer, men skönt, för nu är all stress och press över! Det har varit mycket och intensivt den senaste 1,5 månaden ungefär. Resultatet har bla varit flera anfall av magkatarr... AAAj!!!

Men idag börjar det vanliga livet igen...
NU ska jag bli bättre med vad och när jag äter.
NU ska jag komma ut och promenera mera.
NU ska jag bli bättre på att dokumentera mina barn (speciellt Elias).
NU ska jag bli bättre på att sköta hemmet.
NU ska jag bli bättre på att ta hand om mig själv.
NU....

...listan kan göras lång...

Vad jag bla försöker att säga är att detta år ska bli bättre än förra året.

RSS 2.0