Scrappade lite igår...

...känns som det var jättelänge sen sist, har mest blivit kort på sistone...
Men jag känner mig nöjd med de 2 sidor som jag gjorde, här kan ni se hur de blev:

40192-5340192-52

Magnoliamingel

Jag har varit med på ett sk "magnoliamingel" på www.scrappiz.se och här är korten som jag gjorde.
Det övre fick "landstokenscrappyhappy" och det undre fick "Maräng".

40192-5140192-50

Megakalas!

Igår efter den underbara Stavskonferensen var vi hemma hos mina föräldrar i Kungsbacka. Efter middagen så var alla i släkten inbjudna på megakalas för att fira alla som fyller i oktober: Elias (5:e), Erik (6:e), Daniel (9:e), Anneli (17:e) och Lena (22:a).

Elias sov dock när alla gästerna kom. Vi (eller Nisse rättare sagt) hade äntligen fått honom att somna ordentligt i vagnen en stund innan de kom, så han fick sova en stund till. Han var dock inte särskilt glad över att få öppna paket och alla gäster, men så fort alla gått igen så var han sitt vanliga glada jag igen. En massa glass åt han iallafall. :-P

Här poserar han glatt (taget alldeles nyss) i några av sina presenter! Bodyn är från farmor (för er som inte kunde gissa det ;-) och byxorna (med tillhörande luvtröja) från mormor.
40192-49


Majas hästar

Majas hästar
Maja älskar att bygga med duplo-lego och det hon bygger oftast är hästar. Här ovan ser ni tre olika exempel på hur de kan se ut. Hon har även byggt hästar av lego-plattor och sätter då ett ben i varje hörne och så ett huvud och en svans. Hon är väldigt noga med att det ska vara symmetriskt och rakt.
Gubbarna på bilden är från vänster: Mormor, Morfar, Vilma, Bob och så en gubbe utan namn. :-)
Bilden är tagen 8/10 -06.


Tror inte jag har berättat här...

...att jag har inlett ett samarbete med den nyöppnade "Chokladbaren" vid Skanstorget nere i stan där mina kort numera finns till försäljning! :-D JIPPI!!!

Så nästa laddning med kort blir lite farsdagskort och här är några som jag har knåpat ihop hittils:

40192-47

40192-46

40192-45

Min vinst från scraphuset!

Häromdagen så damp den ner på hallmattan!
Titta så mycket fint jag fick, precis sånt som jag gillar; band, knappar och en massa brads!!!
Tusen tack Helena!

Min vinst från scraphuset!

Ibland blir man så glad på barnen!

precis innan telefonen ringer så har jag satt maja vid bordet med lite yoghurt (hon ville ha lite innan hon somnade) och så när jag sitter och pratar i telefon kommer hon och säger att hon är färdig och vill att jag ska ta av haklappen. Så jag gör det och hon går och tvättar sig.
Jag pratar ganska länge och när jag är färdig hör jag att det är alldeles tyst så jag går och kollar vart hon tagit vägen, då har hon gått in i sitt rum, släckt lampan och lagt sig i sängen och somnat . :-D

Vad skönt!

Nu sover båda barnen så då kanske jag kan få nåt vettigt gjort innan CSI börjar om en halvtimme... :-P

Jippi jehoo!!!

Så har det hänt igen! :-D
Häromdagen så annonserades vinnarna i senaste cyberropen på Scrappiz, och jag vann i LO-färgutmaningen men LO:n nedan!!! Vinsten kommer snart, ska bli spännande att se vad det blir! :-D

Dramaqueen!

Det underbara fotot har min duktiga lillebror Daniel tagit. :-D
Tusen tack Daniel!!!


RSS 2.0