Idag är det Mors Dag!

Har blivit lite extra ompysslad idag, vilket har varit väldigt skönt för jag har en rejäl förkylning och har varit helt matt idag.

Höjdpunkten var nog iallfall när Maja kom hem efter att ha sovit över hos mormor och morfar efter kalaset igår med den här fina presenten till mig:

Jag blev alldeles varm om hjärtat! :D
"mormor hjälpte mig med det rosa på blomman" sa hon. :) Inuti kortet är en jättefin teckning hon har gjort.

Själv har jag också pysslat lite Mors Dags grejer, en altrad burk och ett kort.
Kortet är till majtävlingen hos Hobbyhuset.
Och burken är en altrad liten chokladplåtburk:

(Vill ni se fler bilder på burken så titta in i Tingturas blogg)

Och så här såg burken ut innan jag altrade den:


Det var en liten uppmuntrande present från Lillnettan som damp ner alldeles överraskande i veckan och gjorde mig alldeles varm inombords! Du är en riktig goding Nettan! Kram kram! Det gjorde en annars lite jobbig dag mycket mer uthärdlig. :) (och chokladen var mycket god... :P )

Igår var vi som sagt hos mina päron för att fira att min lillasyster fyllt 18 år. Tänk vad tiden gått fort (och vad gammal jag måste vara då... *hihi*). Hon blev jätteglad för alla gröna paket och kort som vi hade med oss.


Att slänga ihop de här läckra tagsen stillade min pysselabstinens lite grann iallafall, scrappade en LO på kvällen sen när vi kommit hem, men den får ni se imorrn i Tingturabloggen... :P

Det var allt för den här gången!
Gonatt!

Nu har CyberCropen börjat!Japp! Tingturas Cybercrop har dragit igång med en massa roliga utmaningar! Så spring iväg till forumet och registrera er om ni inte redan är med! Det kommer bli jätteskoj! :D

Här är ett kort som jag har gjort som inspiration till skissutmaningen där jag har använt flera av de nya CC-stämplarna och Pojke med paket som också är ganska ny.
Maja (5,5år) har också gjort ett kort som vi har som inspiration i barnutmaningen. Hon är så duktig!Vi satt tillsammans och pysslade härom kvällen, jättemysigt! :D

Bloggtorka

Det har verkligen varit dött här i bloggen på sistone... flåt!
Det har sina förklaringar...

Jag var hos en specialistläkare förra veckan och fick en diagnos på mina problem som jag haft sedan i höstas ungefär. Jag har Kronisk trötthetssyndrom (CFS/ME) kombinerat med Fibromyalgi (FMS). Detta har lett till att jag haft mindre ork och mer värk än jag haft tidigare. Det har blivit värre sedan jag började jobba igen i början av året. Det är en smärre omställning att försöka inse att man inte klarar av allt som man gjorde tidigare, och att sedan förutom det ha jobb, familj och Tingtura och allt annat man vill/måste göra så förstår ni att bloggen har fått bli lidande, bland många andra saker som inte haft så hög prioritet.

Nåväl, slut på mitt gnäll... :D
Nu ska jag skriva ett roligt inlägg om något som börjat idag... :P

Star Wars lööööv!

Jag har aldrig bloggat videoklipp förut så jag hoppas detta funkar för den här är helt underbar! :DHampus rockade fett till den här och Maja såg den om och om igen och gick sedan runt och sjöng "Kiss a wookie"... :D

Rolig postdag idag!

Den började redan tio över åtta i morse med att mitt paket med Copics levererades till dörren. :D
Jag beställde dem i måndags kväll från England och de kom i morse, det kallar jag snabb leverans! Weho! Fast jag har inte haft nån tid att testa dem förrän ikväll. Jag kan bara säga att I LOVE THEM! De är så mycket skönare att färglägga med än ProMarkers! Jag tycker att det blir bättre också och att de har fina (och fler!) färger. Men jag har redan insett att jag "behöver" några färger till som jag saknar... Om nån är sugen på att byta en Cerise (RV06 som jag råkade beställa dubbelt av) Copic Ciao mot en annan Copic Ciao, tex E35 eller E21 eller annan rolig eller braig färg så hojta! :D

Bildbevis på min färgläggning kommer inom kort...

Det andra roliga som kom i posten idag var en superfin KAOS-award från Lillnettan! Visste att den var på väg, men det är alltid en annan sak att se den på riktigt än på nätet! Så här ser den ut (lånar bild från nettans blogg):

Visst är den fin!!! :D

Sedan såg jag idag att jag blivit nominerad av Cyllan också, vilket också gjorde mig jätteglad! Ska bli spännande att se vad hon hittar på...

För er som undrar vad det är jag babblar om så kommer här en beskrivning från upphovskvinnan Yoli taget från hennes blogg.

KAOS (Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje):

En levande logga som sänds till någon man uppskattar! Men istället för att skicka den digitalt, så skapar man riktiga scrapverk och skickar dessa vidare. Den som får ska i sin tur i mån av tid, lust och ork skicka vidare egengjorda KAOS-awards till dem de uppskattar.

Awarden heter som sagt KAOS oavsett vem som gjort dem, och på dessa alster ska ens egen stil eller specialiteter finnas med.

Varje KAOS-award innehåller:
Titel: KAOS - Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje
Skaparens eget namn
Storlek: 10×15cm

Sedan ska man ju givetvis fota/scanna awarden och blogga om den också. På så vis blir ju awarden ett digitalt minne, men också något man fysiskt kan spara och titta på. I bloggen utser man också nästkommande TRE KAOS-vinnare; Kanske skriver man en liten förklaring om varför dessa fått awarden, eller så lämnar man bara länk till dem.


Kul va! Så nu ska jag ta och fundera ut vem som ska få mina awarder.... :)

Hobbyhusets deltävling #4 och extratävling #3

Har varit jättekul med poängjakten så jag måste ju såklart vara med på de två sista tävlingarna också!

Båda bidragen påbörjades på mässan i Skövde igår men avslutades idag här hemma. :)

Först bidraget till extratävlingen med temat "Jag är..."

Bakgrunden har jag gjort med hemmagjorda glimmer mists och Tingturastämplar såklart. :D Den runda bubbelplaststämpeln är helt ny och släpptes på mässan och kommer snart upp i webshopen. Titeln har jag stansat ut i filt.

Sedan bidrag till tävling #4 med tema "Sommar och sol"

Hade jätteskoj när jag byggde ihop det här kortet. :D Alla stämplar är från serien Majas Vänner hos Tingtura. Har 3D lackat på cyklopet, badringen och simfötterna också men det syns inte i scanningen.

RSS 2.0