Kicki behöver...

Hahahahaha, det här var skoj! :-D
Hittade en liten skoj utmaning i Agnetas blogg. Man Googlar "Kicki behöver" och då kan man få fram lite roliga saker som tex:

Världens Bästa Kicki - Behöver du ny peruk? - nej inte direkt... men en ny frisyr vore inte helt fel :-)

Kicki behöver sin medicin - ja, värktabletter och nässpray är bra att ha

Kicki behöver en dator - En egen dator vore ju inte helt fel...

KICKI BEHÖVER MAN SÅ MYCKE MED SIG FRÅN APOTEKET??? - Hahaha, se mening ovan...

Kicki behöver få den tiden med pojkarna - iallafall med min älsklings"pojke" :-P

Kicki behöver veta hur många som skall vara med och spela - Ja, hur många kommer på spelkvällen/BOSS-årsmötet den 5e Maj? ;-)

älskade Kicki behöver oxå använda datorn - mmm, och det är det bästa med att vara hemma när maken jobbar ;-)

Kicki behöver en paus - ja, det vore skönt :-D

Testa detta du också, om inte annat så får du nog dig ett gott skratt iallafall :-)

Titta vilken sötnos! ;-)

Så, idag var det ÄNTLIGEN dags att göra ultraljud!!!

Skulle vara där vid 13 så jag och Maja stressade iväg till bussen som gick vid halv. På väg till bussen kom jag såklart på att jag glömt mobilen hemma! Och vi som skulle möta upp med Niklas vid sjukhuset! Nåväl, vi skulle inte hinna hämta den så det fick gå ändå.

Stressade från bussen till Mölndals Sjukhus och hann fram precis till klockan ett, men ingen Niklas nånstans... "Gaah!", tänkte jag, "Jag vill ju ha honom med ju!", hade ju tom ändrat tiden så att han kunde komma. Oh well, vi blev uppropade och gick in. Jag la mig på (den hårda) britsen och Maja tog plats i stolen. Jag sa till henne att titta på "tv:n" och då säger hon "Snart kommer det film!". Det tog en liten stund innan det kom igång och då blev hon lite rastlös, men när bilden väl kom tyckte hon det var lite spännande. Efter en liten stund kom Niklas också! YAY! Så han tog Maja i knät och förklarade för henne vad vi såg på skärmen.

Det är sån fantastisk upplevelse att få se sin lilla bebis på ultraljudet! Blir tårögd varje gång! Den låg där och rörde lite på armar och ben och var så söt! Allt såg jättebra ut sa hon som gjorde ultraljudet. :-D

image195image196

Beräknat datum blev framflyttat en vecka till 25/9, bara ca 10 dagar innan Elias fyller 2 år. :-)

Efteråt sa Maja att hon tyckte det var jätteskoj! Sedan tog vi bussen hem och Niklas åkte tillbaka till jobbet. När vi var hemma och pratade med Vicki om ultraljudet och jag frågade Maja om vad hon sett så räknade hon upp ben, armar, huvud, mage och annat som hon sett. :-) Hon är en sån goding!

Vilken underbar dag!!!

I lördags var jag och mamma på Orust och hade en underbar dag på OrustTräffen!!!

Vi kom dit vid tio när det började och åkte vid tio på kvällen ungefär men tiden gick verkligen fort för vi hade sååå skoj! Det var en massa tävlingar under dagen, själv hann jag bara vara med i fyra (av vilka jag vann tre... :-D ) och Karin och Sofia hade raggat så många sponsorer så förutom tävlingspriserna så hade de ett närvarolotteri där de drog namn flera gånger under dagen. Så ingen gick "tomhänt" därifrån.

image194

Och maten gick inte av för hackor den heller! Fika både på förmiddagen och eftermiddagen och godis, frukt och dricka stod framme hela dagen. Till lunch fick vi jättegott kallskuret med massor av exotisk frukt (mums mums!), sallad, potatissallad och bröd. Och till middag fick alla som ville pizza el.dyl för det räckte budgeten till också! Jag kan ju säga att man inte behövde gå hungrig minsann! :-P

Här håller jag en demo i hur man kan färglägga med Walnut Ink (tack mamma för lånet av den söööta stämpeln!)
image190
Mamma tyckte det var jätteskoj och gjorde en supersnygg albumsida med ett stämpelmotiv av borgen Chillon som hon färglade med WI, du är så duktig mamma! *kram*

Jag hade också med mig "butiken" och det tog lite av tiden men några grejer fick jag gjort iallafall.

image191
Den här var till en jätteskoj och klurig tävling där det gällde att skapa en layout enbart med färger som man hade i kläderna man hade på sig på träffen. Lite tråkigt att jag bara hade svart, brunt och vitt på mig tänkte jag först, men sen kom jag på att strumporna var ganska färgglada så det blev lite färg iallafall. :-)
Den är också gjord till måndagens ScrapJack hos Scraputmaningen.
Älskar det här kortet på Maja, hon ser helt salig ut där hon står och kramar om pappas svärd. :-D

image192
Den här är gjord efter skissen som Elsie Flannigan gjorde speciellt till oss i Scraputmaningen! Den var lite klurig, men jag känner mig nöjd med resultatet.
Den fick också första pris i knapputmaningen på träffen. :-D

image193
Sista tävlingen för dagen var att klä en burk (som vi blivit tipsade om att ta med oss). Till den gjorde jag den här till min älskling och lyckades även vinna första pris för den :-D

Jag har även gjort en LO till som var till en skisstävling, men jag har inte orkat scanna den än, får se om det blir senare ikväll eller någon annan dag. Så tillsvidare får ni hålla tillgodo med alstrena ovan ;-)

Tusen tack till Karin och Sofia för en UNDERBAR dag!!!

Men det nästan bästa med dagen var att Niklas varit så duktig när han var hemma med barnen och det var städat och diskat och bara jätteskönt att komma hem till lägenheten igen på kvällen. TUSEN TACK ÄLSKLING!!! DU ÄR BÄST!!! *puss*

Några nya alster

Här kommer lite mer jag har skapat:

image184
Det här kortet gjorde jag till min storebror och hans fästmö till deras förlovningsfest i lördags. Nästan allt material kommer från Papp & Scrapp.

image185
Till veckans ScrapJack hos Scraputmaningen. Den är en lift av en LO av Maraij.

image186image188image189
De tre korten ovan gjorde jag i söndags morse så att jag och Hanna kunde ge dem till systrarna vi besöker.
Alla stämplar är från Magnolia utom textcirkeln som är från Easer.

Och idag har en spännande vecka börjat hos Scraputmaningen!!!
Nämligen en Elsie-vecka!!! Det ska bli så skoj att ägna veckan åt hennes stil och idéer! Det hela avslutas med en speciell sak på lördag, missa inte det!!! :D

Mina vackra barn...

...eller nåt...

Jag brukar tycka att mina barn är de sötaste barnen i hela världen, men igår, när vi var hos mina föräldrar, så började jag tvivla lite...

Döm själva när ni ser dessa underbara foton (tagna av mästerfotografen Daniel). ;-)

image182image183

Kan ju bara säga att jag asgarvar varje gång jag ser fotot på Elias... :-D

Scrapkväll i torsdags

Då var Katrin här och pysslade medans grabbarna var hos Samuel och spelade spel. Väldigt lyckad kombination! :D

Här kommer de två sidor som jag gjorde den kvällen:
image180
Den här är till utmaningen hos Scraputmaningen igår att använda sitt småspill. Jätteskönt att få använt lite, man har ju endel som ligger.... Den är även gjord efter en Elsie-skiss.

image181
Den här gjorde jag till Majas album av bilderna som var kvar efter LOn ovan. Var ganska trött då så det fick bli en ganska snabb och enkel sida.

Mässrapport

Blev ju jätteförkyld igår, annars hade det kommit tidigare, men här kommer en liten mässrapport. :-D

Inför mässan gjorde jag den här till Maja som skulle följa med:
image175image176
Hon har själv fått bestämma (det mesta) hur framsidan skulle se ut, och ville gärna ha med dödskallarna (InkyWings). :-) Det var Majas idé att blommorna skulle gå ut på ärmarna, vilket jag tyckte var en toppenidé!
Blommorna är från Making Memories, de stora bokstäverna på baksidan är Marmalade från Lil´Davis och de små är magnetstämplar också från MM.

Vi (jag, Maja och mormor) kom dit vid halv 12-tiden och efter en timma ungefär så började Maja bli riktigt gnällig (och mamma väldigt hungrig...) så vi gick ut till McD vid Scandinavium och åt lite, fast Maja drack mest... Katten var lite hungrig dock... :-D
image177
image178image179

Efter McD-besöket var Maja mycket gladare och när vi kom tillbaka till mässan hade farmor och kusinerna kommit också så då blev det genast mycket roligare! :-)

Efter ett tag hände dock det som inte får hända; Maja var BORTA!!! Vi letade som galningar och jag vet inte hur många varv jag gick runt mässan utan att se henne. När jag började bli ordentligt orolig så kom jag på att Maja sagt när vi kom tillbaka till mässan och gick upp för trapporna att "Jag älskar trappor" så jag sprang ner till entrén och minsann, där var hon!!! Och de skulle precis ringa mig (tack vare tröjan!) när jag kom ner för trappan, så då hade vi ju fått fatt på henne ändå. Men fatta vad lättad jag var när jag hittade henne, och tårarna bara sprutade, så jag såg på henne att hon förstod att mamma blivit ledsen. Men tjejen som hittade henne sa att Maja inte alls varit ledsen eller orolig, hon hade bara strosat/sprungit runt och upptäckt! Sen hade vi ÖRNKOLL på henne resten av tiden vi var kvar!

Det blev inte så mycket handlat (det tackar plånboken för...) men jag är väldigt nöjd med det jag fick med mig hem iallafall: Shimmer-chalks, en journalingstämpel (se inlägget nedan), en Penny Black stämpel (som Maja valde), en förpackning Thickers och endast 4 (!) papper (men de var väldigt fina). :-D

Nästa gång tar jag nog inte med Maja... :-)

Edit:

Nu när barnen sover vill jag också ta lite tid att tacka alla trevliga människor som jag träffade på mässan! Jätteskoj att prata med en massa kända och okända människor. ;-)
Fick också pratat lite med några av mina idoler, tex Helene (webmosterhelene) och Åsa (Badanka) som jag aldrig träffat på riktigt innan. Supertrevliga tjejer!!!
Träffade också Morfen som också är med i Scraputmaningens DT och som också bor i stan. Lika trevlig på riktigt som i cyberspace! :-) Vi får se till att träffas fler gånger när vi ändå bor i samma stad!

Var helt torr i munnen när jag lämnade mässan, tror att jag kanske tjötade för mycket...

Mat...

... är månadens tema hos Scraputmaningen!

Här kommer en LO jag har gjort efter temat:
image174
Här fick jag också användning för lite saker som jag köpt på mässan i lördags: det blommiga pappret, thickers ("thick stickers") och den jättefina journalingstämpeln (Easer)

ScrapJacked #7

Nu ligger den uppe hos Scraputmaningen så då kan jag visa den här också!

Den är en lift av en LO av Camel, här är min tolkning:
image173

Äntligen lite nytt!

Här kommer lite kort och layouter som jag gjort på sistone, har lite till som jag gjort, men de kan jag inte visa än. ;-)

image167
Ett påskkort jag gjorde i fredagskväll när Katrin och Dorro var här och pysslade, vi hade verkligen supertrevligt!!! Det får vi göra snart igen tjejer!

image168
Även detta gjordes i fredags kväll. Det är gjort efter en LO-skiss från Swescrapbook-bloggen.

image169
Det här är ännu ett gäst-DT-kort för Papp & Scrapp. Även det är gjort efter en LO-skiss i Swe-bloggen. Magnoliastämplar på alla korten ovan.

image170
Den här är gjord efter en skiss av Peterlina till Scraputmaningen. Det är nog en av mina snabbaste layouter, den gick übersnabbt att göra! :-D

image171
Den här är gjord till en annonsutmaning hos Scraputmaningen. Lite klurig utmaning men jag känner mig ganska nöjd med resultatet. :-)

image172
Den här är till förra måndagens ScrapJack hos Scraputmaningen. Också snabb och enkel!

RSS 2.0