Mässrapport

Blev ju jätteförkyld igår, annars hade det kommit tidigare, men här kommer en liten mässrapport. :-D

Inför mässan gjorde jag den här till Maja som skulle följa med:
image175image176
Hon har själv fått bestämma (det mesta) hur framsidan skulle se ut, och ville gärna ha med dödskallarna (InkyWings). :-) Det var Majas idé att blommorna skulle gå ut på ärmarna, vilket jag tyckte var en toppenidé!
Blommorna är från Making Memories, de stora bokstäverna på baksidan är Marmalade från Lil´Davis och de små är magnetstämplar också från MM.

Vi (jag, Maja och mormor) kom dit vid halv 12-tiden och efter en timma ungefär så började Maja bli riktigt gnällig (och mamma väldigt hungrig...) så vi gick ut till McD vid Scandinavium och åt lite, fast Maja drack mest... Katten var lite hungrig dock... :-D
image177
image178image179

Efter McD-besöket var Maja mycket gladare och när vi kom tillbaka till mässan hade farmor och kusinerna kommit också så då blev det genast mycket roligare! :-)

Efter ett tag hände dock det som inte får hända; Maja var BORTA!!! Vi letade som galningar och jag vet inte hur många varv jag gick runt mässan utan att se henne. När jag började bli ordentligt orolig så kom jag på att Maja sagt när vi kom tillbaka till mässan och gick upp för trapporna att "Jag älskar trappor" så jag sprang ner till entrén och minsann, där var hon!!! Och de skulle precis ringa mig (tack vare tröjan!) när jag kom ner för trappan, så då hade vi ju fått fatt på henne ändå. Men fatta vad lättad jag var när jag hittade henne, och tårarna bara sprutade, så jag såg på henne att hon förstod att mamma blivit ledsen. Men tjejen som hittade henne sa att Maja inte alls varit ledsen eller orolig, hon hade bara strosat/sprungit runt och upptäckt! Sen hade vi ÖRNKOLL på henne resten av tiden vi var kvar!

Det blev inte så mycket handlat (det tackar plånboken för...) men jag är väldigt nöjd med det jag fick med mig hem iallafall: Shimmer-chalks, en journalingstämpel (se inlägget nedan), en Penny Black stämpel (som Maja valde), en förpackning Thickers och endast 4 (!) papper (men de var väldigt fina). :-D

Nästa gång tar jag nog inte med Maja... :-)

Edit:

Nu när barnen sover vill jag också ta lite tid att tacka alla trevliga människor som jag träffade på mässan! Jätteskoj att prata med en massa kända och okända människor. ;-)
Fick också pratat lite med några av mina idoler, tex Helene (webmosterhelene) och Åsa (Badanka) som jag aldrig träffat på riktigt innan. Supertrevliga tjejer!!!
Träffade också Morfen som också är med i Scraputmaningens DT och som också bor i stan. Lika trevlig på riktigt som i cyberspace! :-) Vi får se till att träffas fler gånger när vi ändå bor i samma stad!

Var helt torr i munnen när jag lämnade mässan, tror att jag kanske tjötade för mycket...

Kommentarer
Postat av: Emilia

Åh, vilken smart idé med tröjan och vad snygg!!

2007-04-04 @ 16:06:05
URL: http://lantisen.blogspot.com
Postat av: Morfen

Lilla gosmulan, tycker hon var duktig på mässan. Inte lätt att vara liten och inte få röra allt skoj och sånt. *s* Jättekul var det att träffa dig också - lika glad och trevlig som jag hade föreställt mig. :) Vi måste absolut träffas snart, det vore jätteskoj. Kramis!!

2007-04-06 @ 18:47:18
URL: http://morfen.blogg.se
Postat av: Marie

vilken jättefin och praktisk tröja du gjort! superfin!

2007-04-09 @ 12:33:41
URL: http://www.mariesgalleri.blogspot.com
Postat av: Nicklasthale

Beautiful site!

2008-09-18 @ 11:04:11
URL: http://nicklasthale.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0