Bättre lycka nästa gång!

Såg för ett tag sen att Magnolia sökte en kortdesigner, så jag gjorde några kort och skickade in. Tyvärr så blev det inte jag utan Linda Muhr som fick platsen, men den är hon väl värd!!! Hon är en av mina stora idoler! :-D

Men jag blev mycket nöjd med mina kort iallafall så jag tänkte att jag visar dem här ifall nån vill se dem. De är lite suddiga på vissa ställen för scannern vill helst ha helt platta kort. :-D

40192-3440192-3340192-3240192-3140192-3040192-29

Usch fy och blä!

Jag hatar att vara förkyld! Iallafall sådä rejält som jag blivit den här gången.
Det började i lördags kväll med att jag var hängig och började få ont i halsen och sen har det bara rullat på och jag har verkligen mått urkasst i flera dagar nu. Nu har halsontet börjat ge med sig, men jag hostar fortfarande, och istället har jag blivit über-snorig!

Och som grädde på moset verkar jag ha smittat en hel drös med folk: Elias är förkyld, Niklas är förkyld, Maja går och nyser och kommer säkert också åka på det, lillasyster Anna som var här i måndags blev också förkyld och hon verkar ha smittat storebror Nisse som också blivit förkyld.

JAG VILL BLI FRISK NU JU!!!

Kram från Näsdukomanen Kicki

Lite försenad...

... men här kommer Elias BVC-rapport från den 31/7:

Ålder: 10mån (+2mån)
Vikt: 9.575kg (+0.560kg)
Längd: 72.5cm (+2cm)
Huvud: 45cm (+1cm)

Och Maja var:
86,5cm lång
12,2kg tung

jag säger bara WOW!

För en gångs skull har Maja somnat tidigt! Vi var ute en sväng och hon somnade i vagnen. När vi kom hem (efter en bra bits promenad i hällande ösregn...) så vaknade hon bara till och ville ha macka, sedan somnade hon så snällt i sängen.
Efter det satte jag på Elias pyjamas, la honom i sängen och gav honom välling, sen somnade han ganska fort också!

Så nu är jag helt själv (mannen är på träning ikväll) och det är lugnt och tyst! WOW!  Så nu ska jag slappa (och gärna scrappa ), laga middag och sen se på "Morden i Midsomer".  Tur att jag handlade lite gotter när jag var i affären. 

Titta titta!

Det är Elias nya favoritord.
"Titta"
Han kan sitta och säga "mamma mamma" och när man svarar honom så säger han "titta titta".

Han har blivit så stor killen! 10 månader drygt!

Han älskar att gå när man håller honom i händerna och ofta är det svårt att få honom att sitta för att han spänner benen för att han hellre vill stå. :-D

Han har också börjat hasa baklänges på rumpan när han sitter på golvet. Han snurrar även runt en massa när han sitter på golvet.

Och så har han det mest underbara leendet! Så man bara smälter! :-D

RSS 2.0