Liten sneak peek

Mer av det här och lite andra kort jag gjort kan du titta på i Tingturabloggen. :)Älskar den här söta katten från Filiona! :D

Och på lördag bär det av med butiken till Utby för då ska vi på scrapträff! JIHOO! :D

Älskar skisser!

Och speciellt fredagsskisserna hos Scrapaddicted som Lily gör för de är alltid så härliga! Så jag brukar försöka att hinna med och skapa efter dem, det är inte alltid det hinns med men den här veckan gick det, så igår visades den här layouten i deras blogg:


De läckra cirklarna är från Tingturas nya Urban-serie med stämplar och jag ÄLSKAR dem! :D
Om du vill läsa mer om den här LOn och andra jag har skapat med Urban-stämplarna så hoppa in i Tingturas blog!

Nytt hos Scraputmaningen

Det har skett en hel del förändringar hos Scraputmaningen på sistone.
En av dessa är att vi numera endast har en utmaning i veckan (istället för flera) och den kallas "Salig blandning". Jag tycker att det är en väldigt skoj utmaning där man måste ha med de saker som finns med på listan.

Den här veckan skulle man ha med prickar, något gult och blommor, och så här blev min tolkning av utmaningen:

Prickarna har jag gjort genom att stämplar med "Wavy dots" från serien Urban från Tingtura Design med härligt illgrön akrylfärg vilket ger en härlig effekt.

Älskar att leka med alla våra nya stämplar och har faktiskt skapat en hel del på sistone, men har inte så mycket som jag kan visa här än dock. Kan iallafall visa LOn som jag gjort som inspiration till veckans Måndagsskiss som ni måste ta en titt på! :)

Trädkronan har jag gjort genom att stämpla med "Bubbelplast stor" med akrylfärg i olika höstiga metallicfärger. Det skimrar jättefint i verkligheten, men syns inte så bra här.

Mycket att göra nu

Jobbar så mycket det går för att få allt fixat och färdigt inför mässan i helgen så det blir inte mycket tid över för bloggning.
Tänkte dock underhålla er lite genom att visa några "gamla" grejer som jag inte visat tidigare:

Det här armbandet fick min svägerska K när hon fyllde år nu i augusti. H fick ett också i Juli när hon fyllde år, men det glömde jag fota... får gå och hälsa på nån dag och ta med kameran. :)

Tycker det blev så snyggt så jag kanske gör något liknande till mig själv nån dag när jag har tid... :)

Detta set fick min plastsyster Mia när hon fyllde år i Juni. Hon har lääääänge önskat sig smycken med bjällror av mig så nu slog jag slag i saken och hon fick ett helt bjällerkit! :D

Älskar de där små "Made with love"-hjärtanen, måste köpa lite fler såna tror jag...

Och så får ni inte missa att titta in i Tingtura-bloggen för nu kommer det hända endel där inför mässan! Vi har en hel hög med underbara stämplar som kommer att släppas på mässan och som kommer att "sneak-peakas" i bloggen. :P
Och nu har vi ett underbart DT som hjälper oss att visa upp alla nyheter!

RSS 2.0