Jippodag med Höglundarna

Idag var jag iväg med Maja och Hampus tillsamans med familjen S&K (tills S skulle gå). Idag har det pågått en hel massa jippon runt om där vi bor.

Först gick vi till torget där man kunde få träffa Byggare Bob och få en egen bygghjälm!
image514

(Klicka på de små bilderna om du vill se dem större)

Och där fanns det också en massa annat skoj att göra som tex att bygga lego, köra sladdstyrda grävskopor, se på Bob-film, rita mm och så kunde man också få provsitta en riktig grävskopa!
image517

Efter en sväng till KappAhl (där vi för övrigt stötte på Anja, mycket trevligt!) så gick vi vidare till Kvantum där man kunde hitta på en massa annat skoj. Så fort vi svängde runt hörnet så kom vi till den lilla djurhagen de byggt upp där och barnen var sååå exalterade!!!

image522

Väl inne i butiken hade de en massa provsmak bla på yoghurt från Wapnö (lokalt mejeri) där Maja och Ville stod och slevade i sig yoghurt! Men "tanten" som stod där hade inget emot det utan erbjöd dem bara mer och mer youghurt tills de var nöjda. :-) Fick med mig en Fläder/Vaniljyoghurt hem som är supergod!
Sedan kom vi till barnhörnan där de hade rittävling, ballonger, spökmasker och bjöd på MER och clementiner. De hade även ansiktsmålning och Maja ville jättegärna bli målad till en katt. Hon var jätteduktig och satt helt stilla hela tiden! Rörde knappt en min ens!

image526
Elias tittade förundrat på Majas ansikte när vi kom hem. :-)

Sedan bar det av hemåt för de trötta mammorna och barnen. Barnen verkade dock väldigt nöjda med dagen och Maja och de andra barnen hemma hade skoj med grejerna vi fick med hem under em/kvällen också.

Tusen tack för en kul dag Katrin! *kram*

Kommentarer
Postat av: Anja

Kul å ses också! Och särskilt Hampus. Ni har så söta barn!

2007-10-28 @ 15:41:38
Postat av: cattis

Åååååå...vad kul!!!! Där skulle min Alexander ha varit!!!

2007-11-05 @ 10:19:07
URL: http://kathis.blogg.se
Postat av: Sarahjlee

I bookmarked this guestbook. Thank you for good job!

2009-11-12 @ 09:23:23
URL: http://www.sarahjlee.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0