Jippiii och Gaaah!

Idag blev jag jätteglad för att jag såg att jag vunnit en tävling! Kolla här!

Sedan till det mindre roliga...
Förutom allt annat vi har att brottas med hemma har vi försökt oss på att potträna Elias, och det går sisådär... Det stora funkar utmärkt och han springer till toa så snart det är dags, värre är det med kisset.... är man inte på honom hela tiden att gå på toa så kissar han verkligen ÖVERALLT!!! (och även fast man nyss varit på toa med honom och försökt få honom att kissa...) Han har sedan igår lyckats kissa TRE gånger i soffan. *suck* Vad gör man? Han verkar inte tycka att det gör så mycket att kissa ner sig... som tur är säger han iallafall till när han har kissat ner sig, men det hade ju varit bättre om han gjorde det innan...

Nån som har några bra tips eller idéer på vad man kan göra? Det hjälper inte att säga till honom heller att man INTE får kissa överallt, för han gör det ändå. Mutor har inte heller hjälp direkt... Gaaaah! "Jag blir gaaaalen!" som jag brukar säga här hemma ibland...

Kommentarer
Postat av: Morfen

Vet inte om det är ett pojkfenomen, Gabbe småskvätter också hela tiden, hopplöst! Med Téa så scrappade jag en layout och skrev Potty Princess och varje gång hon hade varit på pottan så fick hon sätta fast ett bokmärke med Disneyprinsessorna. Det tog fyra gånger och sedan var det en rutin... men det var med nr2. Jag kanske borde prova samma med Gabbe också och se om det funkar med kisseriet.

2009-06-10 @ 09:25:23
URL: http://morfen.blogg.se/
Postat av: Morfen

Grattis till vinsten förresten - det är du väl värd, du är så duktig och stor inspiratör! Kram!

2009-06-10 @ 09:25:58
URL: http://morfen.blogg.se/
Postat av: mariem

Lycka till med lille gossen, och jättegrattis till vinsten! Vill passa på att tack extra för student-grattiset också! :)

2009-06-11 @ 10:01:48
URL: http://mariesgalleri.blogspot.com
Postat av: Helén

Grattis till vinsten! Det var verkligen ett läckert kort!! :)

Det där med potträningen är inte lätt. Tror att pojkar ofta är senare än flickor, iaf har det varit så med mina. Sen är det ju olika hur tidigt de är mogna för det också. Lycka till!

2009-06-11 @ 23:30:00
URL: http://h-scrapbookingmyway.blogspot.com
Postat av: Anonym

Ett stort grattis till vinsten! Riktigt härligt kort!Kram!

2009-06-13 @ 23:07:04
Postat av: Monica

Grattis till vinsten! När det gäller kissandet har jag inga råd att komma med. Jag tror att ni får vara på lillkillen som hökar helt enkelt! Jag antar att det inte är helt lätt i din situation... Kanske ha en kisstuta som han får tuta i då han har gått på toa i stället för i soffan?

2009-06-14 @ 21:19:29
URL: http://monnahs.blogspot.com
Postat av: Muffin

Undra på att du vann med det kortet?! Vilket jätteläckert kort med härliga, härliga färger! ♥

2009-07-23 @ 23:49:57
URL: http://muffinspyssel.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0